Aanbod

                            

Gedragsverandering is gerelateerd aan de context en is niet alleen een kwestie van kennis en know-how. Daarom zorgen wij voor een ervaringsgerichte en doortastende aanpak. We vertrekken van wat jij nodig hebt, jouw patronen en communicatiestijl. Onze aanpak is steeds co-creatief en gepersonaliseerd voor een diepe impact op jou, en jouw omgeving.

 

Wanneer we werken met de paarden dan is het in hun natuurlijke omgeving, met de omstandigheden zoals ze zich op dat moment voordoen.

Ze vellen geen oordeel, ze zijn aanwezig en reageren meteen op wat je doet (of niet doet).

Ze kijken door de rookgordijnen die we zelf zo makkelijk om ons heen draperen, zodat we sneller komen bij wat echt speelt.

Hun oordeelloze aanwezigheid en steun op cruciale momenten zorgen dat ook pijnlijke zaken aan bod kunnen komen.

VerSchil is gespecialiseerd in trainingen en coaching. Individueel, in groep en op maat. Ook organiseren we regelmatig workshops en lezingen. Zowel voor particulieren, scholen als organisaties. 

Wij vertrekken daarbij vanuit onze waarden, namelijk verbinding, respect, authenticiteit, passie en integriteit.

Kies voor een coachingtraject op jouw maat

Wil je

• beter leren communiceren?

• een klankbord en/of sparringspartner ?

• anders omgaan met emoties, stress, angsten, ..?

• werken aan zelfvertrouwen, zelfbeeld, eigenwaarde, persoonlijk leiderschap?

• (destructieve) patronen herkennen en doorbreken?

• meer rust en harmonie ervaren?

• een gezonde mindset ontwikkelen waardoor doelen/dromen worden bereikt?

• je assertiever uiten, met respect voor de ander?

• grenzen leren bewaken en aangeven?

• empathie, gehoord worden?

• ...

 

En je bent bereid om te onderzoeken wat jij zelf kan doen om iets aan de situatie te veranderen?

 

Via coaching kom je snel tot (bruikbare) inzichten om te weten wat jij echt wil en hoe je dit aanpakt.

Inspirerende bewustwordings- en relaxatiesessies: Reiki, massage, ...

Langdurige blootstelling aan spanning en stress maakt ons prikkelbaar, we denken niet meer helder en ervaren weerstand en strijd in onszelf en in relatie met de mensen om ons heen. We maken ons groot en houden ons sterk. We wachten en verwachten dat als onze omgeving veranderd of zich aanpast, dat het voor ons ook makkelijker zal worden. Wanneer we dit doen geven we onze kracht uit handen. Het is als wachten op Godot.

In deze sessies leer je verschillende ontspanningstechnieken om je lichaam en geest opnieuw tot rust te brengen.

Reiki, verbindende en intuïtieve massage, meditatie, vergeving, helingsessie...

Workshops en trainingen

We organiseren regelmatig workshops en trainingen rond verschillende thema's: Scheiding en loyaliteitsconflicten, verbindende communicatie, omgaan met triggers, hoe trek ik de juiste partner aan, ... 

Ook voor verschillende opleidingen kan je bij ons terecht. Zo kan je een opleiding volgen om zelf te leren coachen met behulp van paarden.

Via de agenda of onze facebookpagina blijf je op de hoogte van de workshop- en opleidingsdata.

Ook in-company workshops of trainingen zijn mogelijk. Neem contact op voor meer informatie

Opstellingen

Opstellingen (ook wel familie-opstellingen of systemisch werk genoemd ) is een methode om zichtbaar te maken wat er speelt als we onze draai in het leven niet gemakkelijk kunnen vinden. Dit is vaak onbewust. We willen graag iets anders of een keuze maken maar we voelen ons geremd of tegengehouden om dat te doen wat we eigenlijk graag willen en we weten vaak niet waarom. Innerlijk zijn we vertrikt geraakt en zitten in een actie/reactie patroon dat vaak contra-productief of zelf destructief is. Vaak gaan die verstrikkingen terug op gebeurtenissen en patronen uit het gezin waarin we opgroeiden. Zowel in onze omgeving als in onze innerlijke wereld, is een moeilijkheid bijna altijd een weerspiegeling van een verstoorde orde : we nemen niet of onvolledig onze juiste plek in. Een moeilijkheid kan "op-lossen" als we onze juiste plaats innemen omdat het leven dan in een veilige bedding kan stromen.

Een opstelling met paarden (als representanten) gaat extra diep omdat paarden van nature uit zo weinig mogelijk "gedoe" willen. Helderheid geeft rust en veiligeheid. Daarom zullen ze heel snel en accuraat handelen om de (verstoorde) orde terug in balans te brengen. Daaruit kunnen wij als mens vele inzichten halen.

 

Het is belangrijk m te weten dat we in onze tussenkomsten niet zozeer een doel nastreven als wel volgen wat zich aandient in de opstelling. We zullen ons hierbij afstemmen op wat nu voor de vraagsteller de meeste zorg en aandacht vraagt.

Social

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 VerSchil - Alle rechten voorbehouden

Contact
 

VerSchil

Caroline De Vos

Temse / Bonheiden /...


caroline@verschilmaken.be
0496/50 28 58


VerSchil - BTW BE0809 364 832

Belfius IBAN BE09 0689 3537 4057