Caroline & Beau

Sterre

SeeStar

Nana

Jan

Caroline

Mijn naam is Caroline en als ervaringsdeskundige, trainer en coach ondersteun, train en begeleid ik ouders met kinderen in een loyaliteitsconflict.

Ouders die niet (langer) op dezelfde golflengte zitten staan voor hete vuren wanneer het gaat om hun gezin. Een relatie of huwelijk kan eindigen maar jouw ouderschapsrelatie niet.

Daarom is het belangrijk om, zonder met vingers te wijzen, duidelijk, assertief en liefdevol tot bij de kern van de gezinsdynamiek te komen en het van daaruit aan te pakken. Dit is in het allergrootste belang van het kind voor zijn/haar verdere ontwikkeling.

 

Daarbij is het ook belangrijk dat beide ouders hun pijn (omtrent een scheiding, gebeurtenissen uit het verleden,..) kunnen katalyseren op een gezonde en constructieve manier. Te veel mensen staan te weinig stil bij het rouwproces dat nodig is wanneer een partnerrelatie eindigt. Ook voor de kinderen.

Ik leg een focus op “waarom” iets gezegd/gedaan wordt (ipv op “wat” gezegd wordt).

 

 

Daarnaast hou ik er van om mensen (individuen en groepen) te inspireren en te motiveren met eenvoudig toepasbare tools om het beste uit zichzelf te halen. Hun mindset wordt positief getransformeerd. Beperkende overtuigingen en gedrag dat belemmerend werkt worden aangepakt en behoren tot het verleden na een coachingtraject en/of training.

 

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het leren van paarden. Vooral over communicatie en (natuurlijk en persoonlijk) leiderschap kunnen we veel van hen leren en daarom is een training/coaching waar paarden bij betrokken worden best confronterend en zeer doeltreffend.

In het contact met een (vrij lopend) paard leer je veel over je eigen lichaam(-staal) en jouw (onzichtbare) patronen.

 

Jan

Social

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 VerSchil - Alle rechten voorbehouden

Contact
 

VerSchil

Caroline De Vos

Beernem


caroline@verschilmaken.be
0496/50 28 58


VerSchil - BTW BE0891 961 520

Argenta IBAN BE70 9733 5039 2225

KMO portefeuille - Registratienummer: 

DV.O232077