56.jpg

Caroline

sterre.jpg

Sterre

_DSC1748.jpg

SeeStar

14063878_551914291600260_512380207255056

Beau

Caroline

53.jpg

Zoals ik al zei, hou ik er van om mensen te inspireren, te motiveren en te laten groeien.

Niet alleen door diepgaande gesprekken en vernieuwende inzichten, maar ook met eenvoudig toepasbare tools halen we samen het beste van jezelf naar boven. Blinde vlekken helder maken, blockages ontwarren, je mindset transformeren, beperkende overtuigingen en gedrag aanpakken, de confrontatie aangaan en dan weer met compassie benaderen,…

 

Ik heb zelf heel wat geleerd uit het omgaan met paarden en dat wil ik graag met jou delen.

Je hoeft zelf niet face-to-face met hen aan de slag te gaan om hun wijsheid te ervaren.

Vooral over communicatie, familie-, relatie-, loopbaansystemen en leiderschap kunnen we veel van hen leren. In het contact met een (vrij lopend) paard zal hij jou feedback geven over jouw eigen lichaamstaal en jouw (onzichtbare) patronen en dynamieken.

Om die reden en nog veel meer is een sessie waar paarden bij betrokken worden verhelderend, confronterend, doeltreffend en tegelijkertijd zeer helend.

 

 

Daarnaast heb ik expertise opgebouwd in het begeleiden van gescheiden koppels dat samen kinderen hebben die (dreigen) in een loyaliteitsconflict terecht te komen. Als ervaringsdeskundige en coach/therapeut begeleid ik deze ouders die niet (langer) op dezelfde golflengte zitten. Ze staan voor hete vuren wanneer het gaat om hun gezin. Een relatie of huwelijk kan eindigen maar de ouderschapsrelatie niet.

Daarom is het belangrijk om, zonder met vingers te wijzen, duidelijk, assertief en liefdevol tot bij de kern van de gezinsdynamiek te komen en het van daaruit aan te pakken. Dit is in het allergrootste belang voor het kind zijn/haar verdere ontwikkeling.

Daarbij is het ook belangrijk dat beide ouders hun pijn (omtrent een scheiding, gebeurtenissen uit het verleden,..) kunnen katalyseren en transformeren op een gezonde en constructieve manier.

Te veel mensen staan te weinig stil bij het rouwproces dat nodig is wanneer een partnerrelatie eindigt. Ook voor de kinderen.

Hierbij leg ik de focus op “waarom” iets gezegd of gedaan wordt en welk gevoel naar boven komt (ipv op “wat” gezegd wordt).

67.jpg

Sterre, SeeStar en Beau