Coachingtrajecten

Onze Trajecten

Op maat

Bewustwording

Wegwijzer

Doe het voor jezelf

Voor kinderen

Coachingtraject op maat

Tijdens een eerste gesprek luister ik graag naar jou. We brengen in kaart waar je mee worstelt, waarin je wil groeien en/of wat je wil aanpakken. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en in overleg werken we een traject uit helemaal op jouw maat.

Jouw investering in dit eerste gesprek bedraagt €70 en duurt max. een uur.

 
 
Bewustwording

Wanneer je kiest voor het bewustwordingstraject, dan kies je voor 3 coachingsessies (bij de paarden, in de praktijk of online) . Tijdens dit traject werken we voornamelijk rond bewustwording.

We gaan op zoek naar de factoren die jou op dit moment nog tegenhouden, of de dingen die je nog nodig hebt om stappen te zetten. Ik geef jou tips & tricks en waar nodig informatie/theorie om mee aan de slag te gaan.

Een sessie duurt max 1,5 uur.

Jouw investering in dit traject bedraagt €295

Wegwijzer
 

Wanneer je kiest voor het wegwijzertraject, dan kies je voor 6 coachingsessies (bij de paarden, in de praktijk of online). Tijdens dit traject gaan we op zoek naar welke stappen jij kan zetten om jouw doel(en) te bereiken. En we staan daarbij ook stil bij de eventuele beren die je nog op de weg kunt tegenkomen. Zodat je voorbereid bent op het moment dat de realiteit net iets anders loopt dan je had gehoopt.

Een sessie duurt max 1,5 uur.

Jouw investering in dit traject bedraagt €595

Doe het voor jezelf
 

Wanneer je kiest voor het traject 'Doe het voor jezelf', dan kies je voor 10 coachingsessies (bij de paarden, in de praktijk of online). Tijdens dit traject werken we aan de bewustwording, gaan we op zoek naar de stappen die je kan zetten om jouw doel(en) te bereiken. Daarbovenop krijg je ondersteuning bij het effectief zetten van de stappen.

Je kan bij mij terecht om te klankborden over hoe het voor jou is om dingen anders te gaan doen, of om terug te kijken naar die zaken die niet het gehoopte resultaat leverden (en wat je daar dan verder mee kan).

Jouw investering in dit traject bedraagt €995

Kinderen vanaf 6 jaar
 

Voor kinderen bieden we aangepaste trajecten aan.
Mogelijke thema's die aan bod kunnen komen zijn:

- Omgaan met de scheiding van de ouders

- Rouwen en omgaan met het verlies van de gekende gezinsvorm

- Ondersteuning en luisterend oor

- Meer zelfvertrouwen

- Sterker in de wereld staan

- Omgaan met stress en spanning

- ...

Het bewustwordingstraject voor kinderen bevat naast 3 coachingsessies voor het kind ook 2 sessies voor de ouder(s). In dit traject werken we aan bewustwording. Jouw kind leert zichzelf en zijn mogelijkheden beter kennen en als ouder(s) leer je zien hoe jij je kind kan ondersteunen en hoe dit eventueel gelinkt is aan jouw eigen proces.

Een sessie duurt een uur. Dit kan doorgaan bij de paarden (voorkeur voor de sessies van de kinderen), in de praktijk of online)

Jouw investering bedraagt €325.

Het wegwijzertraject voor kinderen bevat 6 coachingsessies voor het kind, aangevuld met 3 sessies voor de ouder(s). In het wegwijzertraject ondersteunen we jouw kind bij het zoeken naar de stappen die zij of hij zelf kan zetten. Als ouder(s) gaan we nog wat dieper in op hoe jij jouw kind kan ondersteunen in zijn/haar proces en hoe dit eventueel gelinkt is aan jouw eigen proces.

Een sessie duurt een uur. Dit kan doorgaan bij de paarden (voorkeur voor de sessies van de kinderen), in de praktijk of online)

Jouw investering bedraagt €595.

Voor alle trajecten is het mogelijk om in schijven te betalen (+10%). Vraag naar de mogelijkheden!

Het basistarief bedraagt €70/uur.

Prijzen zijn voor particulieren. 

 

logo VDAB.jpg

Social

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Contact
 

VerSchil

Caroline De Vos

Temse / Bonheiden /...


caroline@verschilmaken.be
0496/50 28 58


VerSchil - BTW BE0809 364 832

Belfius IBAN BE09 0689 3537 4057

© 2020 VerSchil - Alle rechten voorbehouden