Coachingtrajecten

Onze Trajecten

Coachingtraject op maat

Tijdens een eerste gesprek luister ik graag naar jou. We brengen in kaart waar je mee worstelt, waarin je wil groeien en/of wat je wil aanpakken. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en in overleg werken we een traject uit helemaal op jouw maat.

Jouw investering in dit eerste gesprek bedraagt €95 en duurt gemiddeld 1,5u.

Voor een losse sessie betaal je €120.

 
 
Bewustwording

Wanneer je kiest voor het bewustwordingstraject, dan kies je voor 3 coachingsessies (bij de paarden, in de praktijk en/of online) . Tijdens dit traject werken we voornamelijk rond bewustwording.

We gaan op zoek naar inzichten in blockades , de factoren die jou op dit moment nog tegenhouden, of de dingen die je nog nodig hebt om stappen te zetten. Ik geef jou tips & tricks en waar nodig informatie/theorie om mee aan de slag te gaan.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Jouw investering in dit traject bedraagt €295

Wegwijzer
 

Wanneer je kiest voor het wegwijzertraject, dan kies je voor 6 coachingsessies (bij de paarden, in de praktijk en/of online). Tijdens dit traject gaan we op zoek naar welke stappen jij kan zetten om jouw doel(en) te bereiken. En we staan daarbij ook stil bij de eventuele beren die je nog op de weg kunt tegenkomen. Zodat je voorbereid bent op het moment dat de realiteit net iets anders loopt dan je had gehoopt.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Jouw investering in dit traject bedraagt €585

Doe het voor jezelf
 

Wanneer je kiest voor het traject 'Doe het voor jezelf', dan kies je voor 10 coachingsessies (bij de paarden, in de praktijk of online). Tijdens dit traject werken we aan de bewustwording, gaan we op zoek naar de stappen die je kan zetten om jouw doel(en) te bereiken. Daarbovenop krijg je ondersteuning bij het effectief zetten van de stappen.

Je kan bij mij terecht om te klankborden over hoe het voor jou is om dingen anders te gaan doen, of om terug te kijken naar die zaken die niet het gehoopte resultaat leverden (en wat je daar dan verder mee kan).

Jouw investering in dit traject bedraagt €975

 

Voor alle trajecten is het mogelijk om in schijven te betalen (+10%). Vraag naar de mogelijkheden!

Prijzen zijn voor particulieren. 

Factuur is mogelijk (+ btw)