Coachingtrajecten

Onze Trajecten

Op maat

Bewustwording

Wegwijzer

Doe het voor jezelf

Voor kinderen

Coachingtraject op maat

Tijdens een eerste gesprek luisteren we graag naar jou. We brengen in kaart waar je mee worstelt, waarin je wil groeien en/of wat je wil aanpakken. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en in overleg werken we een traject uit helemaal op jouw maat.

Jouw investering in dit eerste gesprek bedraagt €95 voor particulieren of €120 (+btw) voor ondernemers

 
 
Bewustwording

Wanneer je kiest voor het bewustwordingspakket, dan kies je voor 3 coachingsessies. Tijdens dit traject werken we voornamelijk rond bewustwording. We gaan op zoek naar de factoren die jou op dit moment nog tegenhouden, of de dingen die je nog nodig hebt om stappen te zetten

Jouw investering in dit traject bedraagt €360 voor particulieren of €450 (+btw) voor ondernemers

Wegwijzer
 

Wanneer je kiest voor het wegwijzerpakket, dan kies je voor 6 coachingsessies. Tijdens dit traject gaan we verder dan enkel de bewustwording. We gaan op zoek naar welke stappen jij kan zetten om jouw doel(en) te bereiken. En we staan daarbij ook stil bij de eventuele beren die je nog op de weg kunt tegenkomen. Zodat je voorbereid bent op het moment dat de realiteit net iets anders loopt dan je had gehoopt.

Jouw investering in dit traject bedraagt €695 voor particulieren of €850 (+btw) voor ondernemers

Doe het voor jezelf
 

Wanneer je kiest voor het pakket 'Doe het voor jezelf', dan kies je voor 10 coachingsessies. Tijdens dit traject werken we aan de bewustwording, gaan we op zoek naar de stappen die je kan zetten om jouw doel(en) te bereiken. Daarbovenop krijg je ondersteuning bij het effectief zetten van de stappen. Je kan bij ons terecht om te klankborden over hoe het voor jou is om dingen anders te gaan doen, of om terug te kijken naar die zaken die niet het gehoopte resultaat leverden (en wat je daar dan verder mee kan).

Jouw investering in dit traject bedraagt €1100 voor particulieren of €1350 (+btw) voor ondernemers

Kinderen vanaf 6 jaar
 

Voor kinderen bieden we aangepaste pakketten aan.
Mogelijke thema's die aan bod kunnen komen zijn:

- Eigen talenten en mogelijkheden (her)ontdekken

- Meer zelfvertrouwen

- Sterker in de wereld staan

- Blij zijn met jezelf

- ...

Het bewustwordingspakket voor kinderen bevat naast 3 coachingsessies voor het kind ook 1 sessie voor de ouder(s). In dit traject werken we aan bewustwording. Jouw kind leert zichzelf en zijn mogelijkheden beter kennen en als ouder(s) leer je zien hoe jij je kind kan ondersteunen.

Jouw investering bedraagt €405.

Het wegwijzerpakket voor kinderen bevat 5 coachingsessies voor het kind, aangevuld met 2 sessies voor de ouder(s). In het wegwijzertraject ondersteunen we jouw kind ook bij het zoeken naar de stappen die zij of hij zelf kan zetten. Als ouder(s) gaan we nog wat dieper in op hoe jij jouw kind kan ondersteunen in zijn/haar proces.

Jouw investering bedraagt €715.

Voor alle pakketten is het mogelijk om in schijven te betalen (+10%). Vraag naar de mogelijkheden!

Social

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 VerSchil - Alle rechten voorbehouden

Contact
 

VerSchil

Caroline De Vos

Beernem


caroline@verschilmaken.be
0496/50 28 58


VerSchil - BTW BE0891 961 520

Argenta IBAN BE70 9733 5039 2225

KMO portefeuille - Registratienummer: 

DV.O232077