Coachingtrajecten

Onze Trajecten

Op maat

Bewustwording

Wegwijzer

Doe het voor jezelf

Voor kinderen

Coachingtraject op maat

Tijdens een eerste gesprek luisteren we graag naar jou. We brengen in kaart waar je mee worstelt, waarin je wil groeien en/of wat je wil aanpakken. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en in overleg werken we een traject uit helemaal op jouw maat.

Jouw investering in dit eerste gesprek bedraagt €95 (+btw voor ondernemers)

 
 
Bewustwording

Wanneer je kiest voor het bewustwordingspakket, dan kies je voor 3 coachingsessies (live bij de paarden) en opvolging via Whatsapp. Tijdens dit traject werken we voornamelijk rond bewustwording. We gaan op zoek naar de factoren die jou op dit moment nog tegenhouden, of de dingen die je nog nodig hebt om stappen te zetten

Jouw investering in dit traject bedraagt €360 voor particulieren of €450 (+btw) voor ondernemers

Wegwijzer
 

Wanneer je kiest voor het wegwijzerpakket, dan kies je voor 6 coachingsessies (live bij de paarden) en opvolging via Whatsapp. Tijdens dit traject gaan we verder dan enkel de bewustwording. We gaan op zoek naar welke stappen jij kan zetten om jouw doel(en) te bereiken. En we staan daarbij ook stil bij de eventuele beren die je nog op de weg kunt tegenkomen. Zodat je voorbereid bent op het moment dat de realiteit net iets anders loopt dan je had gehoopt.

Jouw investering in dit traject bedraagt €660 voor particulieren of €750 (+btw) voor ondernemers

Doe het voor jezelf
 

Wanneer je kiest voor het pakket 'Doe het voor jezelf', dan kies je voor 10 coachingsessies (live bij de paarden) en opvolging via Whatsapp. Tijdens dit traject werken we aan de bewustwording, gaan we op zoek naar de stappen die je kan zetten om jouw doel(en) te bereiken. Daarbovenop krijg je ondersteuning bij het effectief zetten van de stappen. Je kan bij ons terecht om te klankborden over hoe het voor jou is om dingen anders te gaan doen, of om terug te kijken naar die zaken die niet het gehoopte resultaat leverden (en wat je daar dan verder mee kan).

Jouw investering in dit traject bedraagt €999 voor particulieren of €1150 (+btw) voor ondernemers

Kinderen vanaf 6 jaar
 

Voor kinderen bieden we aangepaste pakketten aan.
Mogelijke thema's die aan bod kunnen komen zijn:

- Eigen talenten en mogelijkheden (her)ontdekken

- Meer zelfvertrouwen

- Sterker in de wereld staan

- Blij zijn met jezelf

- ...

Het bewustwordingspakket voor kinderen bevat naast 3 coachingsessies voor het kind ook 1 sessie voor de ouder(s). In dit traject werken we aan bewustwording. Jouw kind leert zichzelf en zijn mogelijkheden beter kennen en als ouder(s) leer je zien hoe jij je kind kan ondersteunen.

Jouw investering bedraagt €405.

Het wegwijzerpakket voor kinderen bevat 5 coachingsessies voor het kind, aangevuld met 2 sessies voor de ouder(s). In het wegwijzertraject ondersteunen we jouw kind ook bij het zoeken naar de stappen die zij of hij zelf kan zetten. Als ouder(s) gaan we nog wat dieper in op hoe jij jouw kind kan ondersteunen in zijn/haar proces.

Jouw investering bedraagt €715.

Voor alle trajecten is het mogelijk om in schijven te betalen (+10%). Vraag naar de mogelijkheden!

Social

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 VerSchil - Alle rechten voorbehouden

Contact
 

VerSchil

Caroline De Vos

Temse / Bonheiden /...


caroline@verschilmaken.be
0496/50 28 58


VerSchil - BTW BE0809 364 832

Belfius IBAN BE09 0689 3537 4057