top of page

Echtscheidingen

gezin.jpg

Binnen mijn ervaring in bewustwording en transformatie heb ik ook expertise opgebouwd in het begeleiden van gescheiden koppels dat samen kinderen hebben die (dreigen) in een loyaliteitsconflict terecht (te) komen.

Als ervaringsdeskundige en coach/therapeut begeleid ik deze ouders die niet (langer) op dezelfde golflengte zitten.

Ze staan voor hete vuren wanneer het gaat om hun gezin.

Een relatie of huwelijk kan eindigen maar de ouderschapsrelatie niet.

Daarom is het belangrijk om, zonder met vingers te wijzen, duidelijk, assertief en liefdevol tot bij de kern van de gezinsdynamiek te komen en het van daaruit aan te pakken.

Dit is in het allergrootste belang voor het kind zijn/haar verdere ontwikkeling.

Daarbij is het ook belangrijk dat beide ouders hun pijn (omtrent een scheiding, gebeurtenissen uit het verleden, trauma..) kunnen katalyseren en transformeren op een gezonde en constructieve manier.

Te veel mensen staan te weinig stil bij het rouwproces dat nodig is wanneer een partnerrelatie eindigt. Ook voor de kinderen.

Hierbij leg ik de focus op “waarom” iets gezegd of gedaan wordt en welk gevoel naar boven komt (ipv op “wat” gezegd wordt).

connected-1327191_1280.jpg

Ik heb een online mini training ontwikkeld met verschillende inzichten, tools, tips en tricks die je zullen helpen om (terug) harmonie binnen jouw gezin te brengen na een scheiding.

Ook nieuwe partners zullen veel baat hebben bij het volgen van deze training.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een diepgaand traject waarin ik je mee neem naar de essentie van blijvend en bewust ouderschap en gelukkige kinderen.

Je kan ook bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding.

Ik help jou/jullie graag om opnieuw evenwicht te vinden in deze nieuwe situatie.

Om jouw gezin te ondersteunen bij de transformatie naar een nieuwe gezinsvorm.

 

bottom of page