Ervaringen

Mijn ervaring voelde als een totaalconcept: uiterst rijke en diepe inhoud, theorie vloeiend en afgewisseld met praktijk in combinatie met een zorgzame begeleiding op alle gebied!  

Stephanie O.

Dankzij deskundigheid, de betrokkenheid en de will to share van Caroline werd een bijzonder leerklimaat gecreëerd. Inspirerende wow-ervaringen en waardevolle reflectiemomenten volgden elkaar op. Deze opleiding heeft me niet alleen als coach, maar ook als mens heel wat bijgebracht. 

Els S.

Reeds na de infoavond over de opleiding tot equicoach had ik een goed gevoel over de degelijkheid van deze opleiding. Caroline heeft dit voor mij meer dan waar gemaakt.  Wat haar aanpak voor mij zo waardevol maakt is dat ze naast een stevige theoretische achtergrond, die ze blijft bijscholen, ook op een authentieke en betrokken manier de verbinding met haar cursisten aangaat. Daarbij geeft ze tevens inkijk in haar eigen leerprocessen en ondersteunt ze vanuit een warme interesse het proces van de cursist.

 

Haar enthousiasme en gedrevenheid waren voor mij zeer inspirerend!

Ik heb voor mezelf veel uit deze opleiding gehaald en volgens mij vooral doordat Caroline de theorie en de praktijk samenbrengt op een persoonlijke en intuïtieve manier.

Lucia DN.

Ik volgde in december de workshop 'Verbindende communicatie'. De theorie werd duidelijk uitgelegd met dagdagelijkse voorbeelden, de praktijkoefeningen waren cases uit ons eigen leven. Het enthousiasme van Caroline werkt aanstekelijk om de verbindende communicatie toe te passen.

 

Er was ook begrip voor de struikelmomenten en vrijblijvende tips om het aan te pakken. Ik vond de openheid tijdens de workshop heel belangrijk en boeiend want het nodigde me uit om te delen en om alles uit de workshop te halen wat ik nodig had.

Karlien V.

Ik heb enorm genoten van mijn opleiding 'coaching met paarden'. Het was leuk om in een kleine groep te werken. Zo werd ik als deelnemer niet over het hoofd gezien en had ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en open te stellen voor de groep. De cursus was leuk en interessant, maar heel intensief om te volgen.

 

Caroline was niet alleen onze trainer die les gaf maar had ook tijd voor een babbeltje of een grapje. Haar manier van werken sluit nauw aan bij mijn karakter, namelijk een rustige, kalme maar toch doordachte manier. Ik heb heel veel geleerd van haar alsook van de mededeelnemers.

Melanie W.

Ik ben bij Caroline langsgegaan omdat ik hulp zocht na een relatiebreuk maar ook omdat ik bepaalde pijnpunten telkens opnieuw tegenkwam. Na de intake werd onmiddellijk duidelijk dat ik moeite had met mijn eigen gevoelens en behoeftes te (h)erkennen. Caroline is duidelijk in haar begeleiding en neemt vooral tijd en echte aandacht om te luisteren en naar de kern van het probleem te gaan. De paarden ondersteunen het proces door diepere lagen aan te raken waar ik met mijn mind niet bij raak. Voor mij werkt dit verhelderend en helend.

Karlien V.

Please reload