top of page
foto1.jpg

Inspirerende bewustwordings- en relaxatiecoaching:
Meditatie, reiki, intuïtieve massage, ...

Ontspanning is een natuurlijk gegeven als je in balans bent.

Wanneer er teveel spanning en stress aanwezig is, is het niet meer vanzelfsprekend om rust te vinden.

Ontspanningstechnieken kunnen dan een oplossing zijn om lichaam en geest tot rust te brengen.

 

We weten allemaal wel dat we nood hebben aan meer rust, gedachten moeten loslaten, zorg dragen voor onszelf, anders omgaan met onze gevoelens, …

 

Langdurige blootstelling aan spanning en stress maakt ons prikkelbaar, we denken niet meer helder en ervaren weerstand en strijd in onszelf en in relatie met de mensen om ons heen.

We maken ons groot en houden ons sterk. We wachten en verwachten dat als onze omgeving veranderd of zich aanpast, dat het voor ons ook makkelijker zal worden. Wanneer we dit doen geven we onze kracht uit handen. Het is als wachten op Godot.

 

Hoe zou jouw leven er uit zien wanneer jij deze kracht terug neemt en de verantwoordelijkheid voor jouw leven opnieuw in handen neemt? Wat zou het jou opleveren als je je geest leeg kan maken en leert los te laten? Wat zou het met je doen wanneer je niet meer overspoeld raakt door emoties? Hoe zou jouw leven veranderen wanneer je destructieve denk- en voelpatronen zou herkennen en kan ombuigen?

 

Naast gesprekstherapie en -coaching begeleid ik mensen door middel van oefeningen om in eerste instantie de verbinding terug aan te gaan met zichzelf, om patronen in hun denken en voelen bloot te leggen en om op een andere manier om te gaan met emoties.

Zo ontstaat er een gezonde balans tussen zichzelf, relaties en werk.

 

Tijdens een sessie verleggen we de aandacht naar voelen, helderheid en openheid door middel van relaxatie en meditatie, Reiki, intuïtieve en verbindende massage, ademhalingsoefeningen, lichaamsbewustzijn, opstellingen, vergeving, ...

 

Er worden bruikbare tools aangereikt waar men zelf mee aan de slag kan gaan en die een meerwaarde zullen betekenen zodat men verder kan groeien in hun gezin, werk, relatie en in hun eigen proces.

Energie uitwisseling bedraagt 75 euro/sessie (gemiddeld 1,5u).

(factuur mogelijk +21% btw)

bottom of page