Workshops

Kies een categorie

Of scroll door het volledige aanbod

Kennismaken

Opvoeding & Gezin

Werk

Doe het voor jezelf

Voor kinderen

Kennismaken
 

Regelmatig organiseren wij introductieworkshops. Tijdens deze workshop kan je nader kennismaken met VerSchil en met onze aanpak.
Je kan meedoen met een groepsessie of een individuele oefening. Zo kan je zelf ervaren wat dit met je doet en hoe wij werken. De exacte inhoud van de workshop kan deels bepaald worden door een thema van de deelnemers. En dat op zich levert vaak nieuwe inzichten.

Verder krijg je info over onze werkwijze, onze diensten en ons aanbod.
Uiteraard voorzien we ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen en ronden we af met een drankje en een hapje.

Deze workshop duurt één dagdeel en jouw investering voor deze workshop bedraagt €25.

Opvoeding en gezin
 

Samen met jouw kind onderweg

Kijkend naar je kind kun je jezelf leren kennen (Khan)


Wil je graag een beter beeld en meer inzicht krijgen in het gedrag van jouw kind? Samen met andere ouders bouwen aan een gezondere opvoedingsbasis? Antwoorden zoeken en vinden op vragen zoals: hoe en waarom stel ik grenzen? Hoe kan ik ongewenst gedrag op een positieve manier benaderen en omvormen? Hoe kan ik belonen zonder verwennen en werkt straffen nog? Hoe kan ik als ouder omgaan met verantwoordelijkheid en eigen tekortkomingen? Wat als plusouder? …


Streefdoel na deze workshop: Als ouder heb je een gezondere opvoedingsbasis waardoor jouw kind kan opgroeien op een veilige manier en sterker zal staan op emotioneel en sociaal vlak. 

Werk
 

Ontdek jouw talenten

Ja, iedereen (dus ook jij) heeft waardevolle talenten. Wanneer je jouw talenten kan inzetten, dan worden jouw interne batterijen opgeladen. Kan je ze niet inzetten, niet op je werk en niet in je vrije tijd, dan lopen jouw batterijen langzaam maar zeker leeg.

Tijdens deze workshop leer je welke kleine en grote dingen je zelf kan doen om jouw batterijen niet gewoon leeg te laten lopen.

Je gaat dus naar huis met heel wat kennis en inzichten die je zelf kan inzetten waar je ze het meest nodig hebt.

Deze workshop duurt één dagdeel en jouw bijdrage voor deze workshop bedraagt €30.

Feedback is leuk

Bij feedback denken we vaak aan kritiek en ruzie. Als je er op een andere manier naar kijkt, kan je van feedback een heleboel leren en kan het zelfs leuk zijn.

Tijdens deze workshop leer je wat feedback eigenlijk is, hoe je op een goede manier zelf feedback geeft en vooral: hoe je kan omgaan met feedback die je krijgt.
We bespreken de theorie maar gaan vooral aan de slag met oefeningen op basis van de concrete situaties waarin jij het lastig hebt. We nodigen je uit om zoveel mogelijk voorbeelden uit je eigen leven mee te brengen.


Deze workshop duurt één volledige dag en jouw bijdrage voor deze workshop bedraagt €167. Drankjes en versnaperingen inbegrepen. Je brengt je eigen lunchpakket mee.

Doe het voor jezelf
 

Familie en loopbaanopstellingen met paarden

Wil jij bepaalde kwaliteiten en eigenschappen in jezelf versterken?
Of juist een belemmerend patroon achter je laten? 
Zoek je antwoorden voor vastzittende situaties in jezelf, relaties of werk?
Dit proces begint bij inzicht en (h)erkenning van dat wat er is.

Afhankelijk van de vraag onderzoeken we door middel van een familie- of loopbaanopstelling, met ondersteuning van paarden, de onderliggende dynamiek.
De fijngevoeligheid van de paarden wijst ons daarbij de weg. 
Door de representanten in de groep en de paarden kijk je vanuit een ander perspectief naar jouw situatie en worden onbewuste patronen zichtbaar gemaakt. Zo krijg je vat op het geheel. 

Deze workshop duurt één dagdeel en jouw bijdrage voor deze workshop bedraagt €25.

Voor kinderen
 

Het aanbod voor kinderen wordt momenteel uitgewerkt

Volg onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van al onze workshops.

Social

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 VerSchil - Alle rechten voorbehouden

Contact
 

VerSchil

Caroline De Vos

Beernem


caroline@verschilmaken.be
0496/50 28 58


VerSchil - BTW BE0891 961 520

Argenta IBAN BE70 9733 5039 2225

KMO portefeuille - Registratienummer: 

DV.O232077